Lead

Dec 9 09 6:16 PM

Tags : :

Obraditi zanoktice i nokat turpijom. Ne stavljati prajmer. Lepak naneti na vestacki nokat i zalepiti. Canglama odseci na zeljenu duzinu. Dobro isturpijati vestacki nokat i to deo koji je zalepljen da se ne bi recipe prelaz sa prirodnog na vestacki nokat. Voditi racuna da se ne pretera sa turpijanjem da ne bi otpao. Obrisati cetkom prasinu i tek tada staviti prajmer , ali samo na prirodni nokat ne na vestacki. Malo prosusiti (naravno ne u lampi) pa naneti 1. sloj gela. Susiti u lampi 2 minuta. Obrisati lepljiv sloj fiksirom za gel pa naneti beli, susiti 2 minuta, obrisati staviti ukrase po zelji, pa 2. sloj gela malo deblje. Susiti, isturpijati, ispolirati, pa 3. sloj gela tanko. Lak za sjaj, ulje na zanoktice i gotovooooo!



Making the decision to have a culinary is wonderous! It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body!